Schepen Bert Verhaeghe op het einde van de Loskaaistraat
Volledig scherm
Schepen Bert Verhaeghe op het einde van de Loskaaistraat © Maxime Petit

Opnieuw beroep tegen verkaveling in de Loskaaistraat

WERVIKEen buurtbewoner heeft bij de deputatie opnieuw een beroep ingediend tegen de komst van een verkaveling in de Loskaaistraat in Wervik. De aanvraag voor de omgevingsvergunning gaat over 38 loten voor ééngezinswoningen en een appartementsblok in twee bouwlagen. 

 1. Ex-wielrenner Kurt Titeca (55) opent vernieuwd fietsbelevingscentrum Biking Box tijdens Gent-Wevelgem: “Ik spreek de taal van de coureur”
  PREMIUM

  Ex-wielrenner Kurt Titeca (55) opent vernieuwd fietsbele­vings­cen­trum Biking Box tijdens Gent-Wevelgem: “Ik spreek de taal van de coureur”

  Ieper is zich volop aan het klaarmaken voor Gent-Wevelgem, de fietshoogdag van het jaar. Er staan zondag zeven koersen gepland in het centrum. De plek waar wel eens het meest te beleven zou kunnen vallen, is de vernieuwde Biking Box. “Iedereen die van ver of dicht iets te maken heeft met fietsen, vindt hier zijn gading”, zegt zaakvoerder en gewezen wielrenner Kurt Titeca.
  Ieper
 2. Man (46) riskeert drie jaar cel voor verkrachten vrouw: “Klopt niets van, ze heeft alles in scène gezet”

  Man (46) riskeert drie jaar cel voor verkrach­ten vrouw: “Klopt niets van, ze heeft alles in scène gezet”

  De vrouw beschuldigt de 46-jarige man haar brutaal te hebben verkracht en daarbij zelfs een schroevendraaier te hebben gebruikt. De man schreeuwt zijn onschuld uit en zegt dat de seks met wederzijdse toestemming gebeurde. Eerder diende de vrouw al twee keer een klacht in voor verkrachting, maar dat werd telkens geseponeerd. “Ook nu past ze haar trucje toe, maar ze heeft alles in scène gezet”
  Wervik