Het buurtinformatienetwerk waarschuwt voor de Franssprekende dievegge die op verschillende plaatsen in en rond Wervik toesloeg.
Volledig scherm
Het buurtinformatienetwerk waarschuwt voor de Franssprekende dievegge die op verschillende plaatsen in en rond Wervik toesloeg. © Hans Verbeke

Opgepast voor jonge, Fransprekende vrouw die vlak voor de middag komt aanbellen

WervikHet buurtinformatienetwerk waarschuwt voor een jonge vrouw die bij bejaarde mensen aanbelt om hun leeftoestand te controleren. De vrouw, die Frans spreekt, beweert te handelen in opdracht van de stad Wervik, maar is eigenlijk een ordinaire dievegge.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Negen nieuwe fietshelden leren kinderen vaardigheden in het verkeer
  Kortrijk

  Negen nieuwe fietshel­den leren kinderen vaardighe­den in het verkeer

  Negen nieuwe bewegwijzerde educatieve routes in Groot-Kortrijk helpen de jeugd op een leuke manier bij het leren van vaardigheden om zich veilig door het verkeer te begeven. “Kinderen leren door de heldenroutes allerlei verkeerssituaties kennen. Ik nodig alle scholen uit om hier aan mee te werken. Hoe meer scholen deelnemen, hoe meer fietsers er straks veilig en zelfstandig op weg kunnen”, zegt schepen van Kortrijk Fietst Axel Weydts (Vooruit).