Er is een blokkot in de Sint-Janskapel op de Steenakker.
Volledig scherm
Er is een blokkot in de Sint-Janskapel op de Steenakker. © DBEW

Op twee locaties kan je studeren voor de herexamens

WERVIK/GELUWEOok voor studenten met herexamens voorziet de stedelijke jeugddienst in augustus opnieuw een blokkot. Zowel in Wervik als Geluwe wordt vanaf woensdag 4 augustus tot 2 september een locatie voorzien waar studenten in alle rust kunnen studeren. Zeven dagen op zeven, van 8 tot 20 uur.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Fran en Banjamin verhuizen zondag naar Spanje, ze namen er het kampeerterrein en bed & breakfast EuroPeCa over: “We gaan ook veel moeten werken maar het zal anders zijn”
  WERVIK

  Fran en Banjamin verhuizen zondag naar Spanje, ze namen er het kampeerter­rein en bed & breakfast EuroPeCa over: “We gaan ook veel moeten werken maar het zal anders zijn”

  Benjamin Bonnier en Fran Deleu verhuizen komende zondag naar La Romana in Spanje. Ze namen er het kampeerterrein en bed & breakfast EuroPeCa over. “De huidige uitbaters zijn afkomstig uit Maastricht en gaan op pensioen”, vertellen Benjamin en Fran. “Op maandag 4 oktober starten we. Het zal dus geen dag gesloten zijn. Naast een grotwoning voor zes personen en een studio voor twee personen, is er op het kampeerterrein plaats voor acht à twaalf campers en caravans. We beschikken over een zwembad van tien op vijf meter. In de zomer is daar 40 graden.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.