Marie-Christine Debruyne (67) en Jean-Paul Castelein (68) van damesboetiek Couture Novelty.
Volledig scherm
Marie-Christine Debruyne (67) en Jean-Paul Castelein (68) van damesboetiek Couture Novelty. © Maxime Petit

Na meer dan 45 jaar valt eind dit jaar het doek over Couture Novelty: “Onze beste klanten belden we allemaal op, wat enorm werd geapprecieerd”

WERVIKNa meer dan 45 jaar komt er een einde aan dameskledingzaak Couture Novelty in de Duivenstraat in Wervik. Marie-Christine Debruyne (67) en Jean-Paul Castelein (68) stoppen eind dit jaar. “We hebben met hart en ziel gewerkt om de klanten altijd eigentijdse en kwalitatieve damesmode aan te bieden”, klinkt het. “Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in ons leven en willen we vooral nog meer tijd maken om te genieten.”

  1. 70 extra coronabesmettingen in 3 dagen tijd: “We moeten oppassen dat evenementen als de rally en Highlight Festival niet in gedrang komen”
    Ieper/Poperinge

    70 extra coronabe­smet­tin­gen in 3 dagen tijd: “We moeten oppassen dat evenemen­ten als de rally en Highlight Festival niet in gedrang komen”

    In Ieper, Poperinge en Zonnebeke zijn er in 3 dagen tijd niet minder dan 70 coronabesmettingen bijgekomen. Via contacttracing kon worden nagegaan dat de hoofdoorzaak van de besmettingen in de Ieperse uitgangsbuurt ligt. Een gevolg is dat ook monitoren van speelpleinwerking Sporrewoan positief tekenden. “Elke cafébezoeker moet zijn verantwoordelijkheid nemen, maar hoe later op de avond hoe moeilijker dat wordt.”