Wie de parking tussen de Magdalenastraat en Komenstraat verlaat en rechts wegrijdt, ziet het bord zone 30 niet staan.
Volledig scherm
Wie de parking tussen de Magdalenastraat en Komenstraat verlaat en rechts wegrijdt, ziet het bord zone 30 niet staan. © Maxime Petit

N-VA stapt boos op uit de gemeenteraad uit onvrede over verkeersbord zone 30: “Dat bord staat verkeerd, maar de schepen wil niet luisteren”

De oppositiepartij N-VA is dinsdagavond boos opgestapt uit de gemeenteraad. Aanleiding is een verkeersbord zone 30 aan de parking in de Magdalenastraat. “Ik heb al vier keer gezegd dat dit bord verkeerd staat, wanneer gaat het gemeentebestuur nu eens luisteren?”, foetert raadslid en gewezen schepen van Mobiliteit Sanne Vantomme.

 1. Auto's botsen frontaal : bestuurder naar ziekenhuis
  Tienen

  Auto's botsen frontaal : bestuurder naar ziekenhuis

  Op de Getelaan gebeurde dinsdagmiddag rond 12.15 uur een verkeersongeval. Twee wagens die uit tegenovergestelde richting kwamen, botsten er frontaal op elkaar. Een 78-jarige bestuurder uit Tienen liep verwondingen in het aangezicht op en enkele kneuzingen. De man werd door de hulpdiensten ter verzorging en verdere controle overgebracht naar de spoeddienst van het ziekenhuis. De andere bestuurder, een 22-jarige man uit Zoutleeuw raakte lichtgewond en ging zelf een dokter raadplegen. Beide wagens waren niet meer rijvaardig en diende getakeld te worden.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'