Kris Vangramberen uit Tienen kwam met zijn blindengeleidehond Sella op bezoek in de klas van het vierde leerjaar naar aanleiding van het campagnelied voor de Nationale Dopjesweek dat meester Wim Pauwels heeft gecomponeerd.
Volledig scherm
Kris Vangramberen uit Tienen kwam met zijn blindengeleidehond Sella op bezoek in de klas van het vierde leerjaar naar aanleiding van het campagnelied voor de Nationale Dopjesweek dat meester Wim Pauwels heeft gecomponeerd. © Maxime Petit

Meester Wim schrijft campagnelied voor Nationale Dopjesweek: “‘Drop je Dopje!’ is een echte meezinger”

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden organiseert vanaf komende maandag de Nationale Dopjesweek. Wim Pauwels uit Wervik schreef met ‘Drop je Dopje!’ het campagnelied. Hij geeft les aan het vierde leerjaar aan basisschool Futura in de Hellestraat in Wervik. Zijn klas zingt het campagnelied mee.

0 reacties

 1. Cateraar Fruy opent na elf maanden stilstand winkel: “We geven nooit op en vechten voor onze toekomst”
  Kortrijk/Heule

  Cateraar Fruy opent na elf maanden stilstand winkel: “We geven nooit op en vechten voor onze toekomst”

  Van ruim 500 evenementen per jaar naar het grote niets. De coronacrisis hakt er zwaar in bij Fruy Finest Food Catering. Toch blijven Xavier Fruy (44) en Ann Verduyn (41) niet bij de pakken zitten. Het koppel heeft nu met Atelier Fruy een eigen winkel vol smaakvolle gerechten geopend. “Mijn man was twee maanden geleden nog in rouw, zelfs koken lukte amper nog. Nu is de goesting terug. We zijn geen opgevers, we vechten voor onze toekomst”, vertelt Ann.
 2. Zaakvoerder en werfleider krijgen zes maanden cel voor gasexplosie die ravage aanrichtte in Ieper: “Idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”
  Ieper

  Zaakvoer­der en werfleider krijgen zes maanden cel voor gasexplo­sie die ravage aanrichtte in Ieper: “Idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”

  In de zaak rond een grote gasexplosie twee jaar geleden in Ieper heeft de Brugse strafrechter vrijdagmorgen twee beklaagden veroordeeld. De zaakvoerder van de firma die de werken uitvoerde en z’n werfleider kregen 6 maanden cel met uitstel. Beiden hadden de vrijspraak gevraagd. “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”, klonk het.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"