Willy Sommers komt naar het schlagerfestival op het zomerplein
Volledig scherm
Willy Sommers komt naar het schlagerfestival op het zomerplein © Joel Hoylaerts / Photo News

Marino Punk, Tros Dance Company en Willy Sommers komen naar Zomerplein

WERVIKTot eind september is er op het stadsdomein Oosthove in Wervik een zomerplein, een nieuw initiatief van de stad. Onder meer Willy Sommers en accordeonist Marino Punk komen langs en in september is er een bierfestival.

 1. Directeur Maxime Christiaen na 31 jaar weg bij sociale huisvestingsmaatschappij De Leie
  PREMIUM
  WERVIK

  Directeur Maxime Christiaen na 31 jaar weg bij sociale huisves­tings­maat­schap­pij De Leie

  Zeer verrassend nieuws bij de sociale huisvestingsmaatschappij De Leie met administratieve zetel in Wervik. Directeur Maxime Christiaen (57) kreeg er zijn ontslag. Meteen komt een einde aan een jarenlange samenwerking. Christiaen is er immers maar liefst 31 jaar directeur. Begin september vertrekt hij. “Redenen voor het ontslag zijn helaas uiteenlopende zienswijzen in verband met de toekomst en de interne werking van de vennootschap”, aldus voorzitter Steve Dejan.
 2. Veel te vroege overlijden van Boyd (22) raakt vele harten: “Praat met elkaar over je problemen”
  PREMIUM
  Kortrijk/Gullegem

  Veel te vroege overlijden van Boyd (22) raakt vele harten: “Praat met elkaar over je problemen”

  Het plotse verlies van Boyd Warnez (22) uit Gullegem maakt veel emoties los. Familie en vrienden, iedereen is het erover eens dat we lessen moeten trekken uit zijn overlijden. “Probeer er meer bij stil te staan hoe het écht gaat met je vrienden”, zegt zijn zus Newt (21). Boyd kreeg zaterdag een prachtig eerbetoon in de Kortrijkse uitgaansbuurt, waar hij barman was. “Ik zal onze laatste avond in Bar Luxe nooit vergeten. Hij pakte mij stevig vast en zei dat ik voor altijd zijn beste vriendin zou zijn”, zegt barvrouw Morgane.