Gina Broutin (46) werd op de parkbegraafplaats van Wervik overvallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gina Broutin (46) werd op de parkbegraafplaats van Wervik overvallen. © LSI

“Laffe daad op een serene plek”: net voor 1 november overvallen jonge daders Gina (46) op begraafplaats

WervikOp de nieuwe parkbegraafplaats in Wervik is woensdag een 46-jarige vrouw van haar handtas beroofd terwijl ze een bezoek bracht aan het graf van haar overleden grootmoeder. Twee jonge daders trokken haar op de grond, rukten de handtas stuk en gingen op de loop. “Zo respectloos, op een plek waar je in deze periode in alle rust nog even om je geliefden moet kunnen rouwen”, zucht slachtoffer Gina Broutin uit Wervik.

  1. Howest-opleiding Built Environment is primeur voor België: “Met stadsbouwers meer ruimte aan natuur geven en verharding terugdringen”
    Kortrijk

    Howest-opleiding Built Environ­ment is primeur voor België: “Met stadsbou­wers meer ruimte aan natuur geven en verharding terugdrin­gen”

    De hogeschool West-Vlaanderen biedt vanaf september 2023 Built Environment aan, uniek in België. “De driejarige innovatieve bacheloropleiding speelt in op de behoefte om verantwoord om te gaan met bebouwde ruimte, hoe en waar die ingepland wordt, welke materialen verantwoord zijn en hoe de verhouding tussen natuur en bebouwde ruimte optimaal geschaald wordt”, licht algemeen Howest-directeur Lode De Geyter de keuze voor de nieuwe bachelor toe.