De Gazette was in opdracht van de stad één van de succesvolle opdrachten voor drukkerij Publi Almar. Op de foto Claude Neyrinck, nu op pensioen, zijn dochter Vanessa met Liesbeth Hollebeke, deskundige economie.
Volledig scherm
De Gazette was in opdracht van de stad één van de succesvolle opdrachten voor drukkerij Publi Almar. Op de foto Claude Neyrinck, nu op pensioen, zijn dochter Vanessa met Liesbeth Hollebeke, deskundige economie. © Foto Luc Vanthuyne

Koop kerstkaartjes bij Drukkerij Publi Almar en steun vier jeugdbewegingen: “Ook zij hebben het niet makkelijk nu”

WervikDrukkerij-copycenter Publi Almar in de Sint-Medardusstraat in Wervik pakt uit met een originele eindejaarsactie. “Per tien kerstkaarten door ons gedrukt en met omslag voor zeven euro, schenken we twee euro aan de vier jeugdbewegingen in Wervik en Geluwe”, aldus zaakvoerster Vanessa Neyrinck. “In deze voor iedereen moeilijke tijden willen we eens wat extra doen.”

 1. Leerlingen dragen spontaan mondmasker om kwetsbare klasgenoot te beschermen: “Die kameraadschap is zo mooi”
  Kortrijk

  Leerlingen dragen spontaan mondmasker om kwetsbare klasgenoot te beschermen: “Die kameraad­schap is zo mooi”

  Prachtig gebaar van de achttien leerlingen van het zesde leerjaar van juf Charlotte Bonte, in het Sint-Amandscollege Zuid. Om een kwetsbare klasgenoot te beschermen, houden ze spontaan hun mondmaskers aan in de klas. “Die kameraadschap is zo mooi”, zegt directeur Jan Luts. Meer nog: ondertussen hebben alle vijfde en zesde leerjaren op school beslist om mee te doen.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken