Kevin Devos (32) uit Geluwe, hier met dochtertje Oona-Mae (bijna 4) op schoot, incasseerde vijf messteken in zijn hals maar is blij dat hij het nog kan navertellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Devos (32) uit Geluwe, hier met dochtertje Oona-Mae (bijna 4) op schoot, incasseerde vijf messteken in zijn hals maar is blij dat hij het nog kan navertellen. © Hans Verbeke

Kevin (32) probeert vrouw en kind te beschermen en incasseert vijf messteken: “Eén centimeter dieper en mijn halsslagader was geraakt”

GeluweEen losgeslagen man is in Geluwe bij Wervik een automobilist te lijf gegaan met een mes. “Hij stond in het midden van de straat en wilde niet wijken”, vertelt slachtoffer Kevin Devos. “Pas bij de derde messteek had ik door wat er gebeurde. Intussen stond mijn vrouw doodsangsten uit in de auto. Klap op de vuurpijl was echter, wat ons overkwam op de spoedafdeling in het ziekenhuis.”

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.