Bij de jongeman kon onder meer cannabis gevonden worden.
Volledig scherm
Bij de jongeman kon onder meer cannabis gevonden worden. © Shutterstock / SD_FlowerPower

Jongeman (20) 2 maanden na inval volledig van de kaart met wit poeder aan de neus: “Kijk maar eens hoe belachelijk je eruitzag”

Wervik/GentAmper twee maanden nadat de politie in het kader van een onderzoek naar drugshandel cannabis, efedrine en ketamine bij een 20-jarige jongeman uit Wervik vond, kon hij volledig van de kaart en met wit poeder aan de neus in Gent worden aangetroffen. “Kijk maar eens hoe belachelijk jij en je vriend waren”, schoof de rechter een foto van het moment van hun arrestatie onder de neus.

  1. LEVENSVERHAAL. Wielertoerist en vader van 2 zonen sterft tijdens beklimming van de Kemmelberg: “Een goedlachse optimist die alles kon, behalve stilzitten”
    PREMIUM
    Veurne

    LEVENSVER­HAAL. Wielertoe­rist en vader van 2 zonen sterft tijdens beklimming van de Kemmelberg: “Een goedlachse optimist die alles kon, behalve stilzitten”

    “Ik zal niet te lang blijven plakken zodat we nog naar zee kunnen om vis te kopen. Ik kijk al uit naar een gezellige familieavond. Ik zie je graag.” Met die woorden nam Pieter Vandorpe (51) uit Veurne zondagmorgen afscheid van zijn vrouw Hilde Barra (52). Tijdens de beklimming van de Kemmelberg werd hij onwel, zeeg neer en overleed in het ziekenhuis. “Dat hij de kans niet heeft gehad om te vechten doet ons zo’n pijn”, vertelt zoon Arthur.