Een foto van een paar jaar geleden op Zotte Maandag in Wervik in de buurt van het terras uitgebaat door BBC Wervik. We bemerken vlnr Jean-Paul Derudder, Jozef Dewitte (gewezen uitbater van clublokaal 't Kapittel), ex-speler Marc Vandenhove (schoonbroer van Jean-Paul) en voorzitter Jean-Pierre Depuydt
Volledig scherm
Een foto van een paar jaar geleden op Zotte Maandag in Wervik in de buurt van het terras uitgebaat door BBC Wervik. We bemerken vlnr Jean-Paul Derudder, Jozef Dewitte (gewezen uitbater van clublokaal 't Kapittel), ex-speler Marc Vandenhove (schoonbroer van Jean-Paul) en voorzitter Jean-Pierre Depuydt © RV

Jean-Paul Derudder (73) overleden aan corona: “Speler, trainer, secretaris en voorzitter: hij was een icoon voor BBC Wervik”

 1. Afscheid van ‘artistiek genie’ Rogier Clicque (80) die de grootste en kleinste pijp ter wereld maakte
  Geluwe

  Afscheid van ‘artistiek genie’ Rogier Clicque (80) die de grootste en kleinste pijp ter wereld maakte

  In de Sint-Dionysiuskerk in Geluwe vond de uitvaartplechtigheid van Rogier Clicque (80) plaats. Hij overleed vorige week woensdag in zijn woning in de Groenesprietstraat. Ooit maakt hij de kleinste en grootste pijp ter wereld. Met de pijp van maar liefst 28 kilo en een lengte van 13,65 meter haalde Rogier in 1989 het Guinness Book of Records. Deze pijp stond in de middengang van de kerk opgesteld.
 2. Het huis van Anne-Marie is normaal elk jaar een minikerstdorp, maar corona nam dit keer de ‘goesting’ weg: “Als ik geen mensen mag ontvangen, zet ik zelfs nog geen kerstboom”
  PREMIUM
  Tienen

  Het huis van An­ne-Ma­rie is normaal elk jaar een minikerst­dorp, maar corona nam dit keer de ‘goesting’ weg: “Als ik geen mensen mag ontvangen, zet ik zelfs nog geen kerstboom”

  Anne-Marie Buttiens (63) maakt al ruim 20 jaar van haar huis en voortuintje een heus minikerstdorp. Van heinde en verre komen dan honderden bezoekers langs om de warme kerstsfeer op te snuiven. Ze worden dan door Anne -Marie persoonlijk ontvangen en krijgen zelfs een drankje of iets hartigs aangeboden om op te warmen. Maar net bij dat laatste knelt de kerstlaars: mensen ontvangen mag niet, en dus besloot Anne-Marie met spijt in het hart dit jaar géén kersthuis te bouwen.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'