Een sfeerbeeld tijdens de laatste editie in 2019, waarop duizenden bezoekers van de partij waren.
Volledig scherm
Een sfeerbeeld tijdens de laatste editie in 2019, waarop duizenden bezoekers van de partij waren. © Henk Deleu

Internationale oldtimermeeting op 15 augustus dit keer op bedrijvenzone in Bootweg: “Oosthove te krap, door zomerplein en extra groen”

WERVIKDe internationale oldtimermeeting trekt weg uit het domein Oosthove in het stadscentrum. De twintigste editie vindt plaats op zondag 15 augustus op de bedrijvenzone in de Bootweg. “We beschikken er over een terrein van twee hectare, terwijl de oude locatie te krap is geworden”, aldus Nicolas Galle namens de Wervikse Oldtimer Liefhebbers.

 1. Inzameling voor door overstromingen getroffen dieren is groot succes: teller al op ruim 20.000 euro
  Kortrijk

  Inzameling voor door overstro­min­gen getroffen dieren is groot succes: teller al op ruim 20.000 euro

  Dierenasielen worden al dagen overrompeld in de Ardennen: met dieren die gewond raakten tijdens de overstromingen, die hun baasje kwijt zijn of van wie hun baasje (tijdelijk) niet meer voor hen kan zorgen. Het inspireerde de Kortrijkse dierenarts Joshua Dutré tot het organiseren van een inzameling om de medische en voedingskosten van asielen te helpen dekken. De inzameling loopt als een trein. De teller staat na enkele dagen al op ruim 20.000 euro.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.