Fanny Debeuf kreeg vrijdagnamiddag Bernard Vanlerberghe van tearoom 't Kapoentje over de vloer in haar krantenwinkel Papierhus.
Volledig scherm
Fanny Debeuf kreeg vrijdagnamiddag Bernard Vanlerberghe van tearoom 't Kapoentje over de vloer in haar krantenwinkel Papierhus. © Hans Verbeke

Inbreker slaat in kwartier twee keer toe in Wervik: tearoom en krantenwinkel geviseerd

Twee handelszaken in het centrum van Wervik hebben vrijdagmorgen in alle vroegte ongewenst bezoek gekregen. Meer dan waarschijnlijk dezelfde daders sloegen eerst toe in tearoom ’t Kapoentje en 18 minuten later ook in krantenwinkel Papierhus. Daar werd de kassa leeggeroofd. De daders vluchtten in een goudkleurige Audi A6, die recent gestolen werd in het Brugse.

0 reacties

 1. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 2. Vlaams Belang waarschuwt voor invasie van halsbandparkieten
  Heule/Gullegem

  Vlaams Belang waarschuwt voor invasie van halsband­par­kie­ten

  Ook de ‘immigratie van vogels’ baart Vlaams Belang zorgen. Zo bleek maandagavond op de gemeenteraad in Kortrijk, waar een populatie halsbandparkieten in Heule en Gullegem ter sprake kwam. “Deze invasieve soort verdringt eigen inheemse vogelsoorten, ze kwamen hier niet uit zichzelf”, stelde raadslid Carmen Ryheul (Vlaams Belang). Ook Groen vraagt zich af of de populatie tropische vogels nog onder controle is. Volgens het stadsbestuur is er momenteel geen probleem.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen