Hoogdag voor het Vlaams Belang

  1. Deze restaurants uit onze regio vind je in de gloednieuwe Gault&Millau gids
    Mandelstreek

    Deze restau­rants uit onze regio vind je in de gloednieu­we Gault&Millau gids

    Coronacrisis of niet, Gault&Millau hield er aan om hun nieuwe culinaire gids voor 2021 vandaag toch voor te stellen. Op die manier willen ze de sector meer dan ooit de aandacht te geven die ze verdient, en de restaurateurs en gasten een perspectief bieden op de toekomst. In de gloednieuwe gastronomische gids prijken dit jaar 16 restaurants uit de Mandelstreek. Wie wist (opnieuw) een plekje te veroveren?
  2. Martijn van Rebelle enige West-Vlaming in nieuwe docureeks ‘Ja, Chef!’: “Op mijn 14de wist ik al dat ik achter de potten wou staan”
    PREMIUM
    Marke

    Martijn van Rebelle enige West-Vla­ming in nieuwe docureeks ‘Ja, Chef!’: “Op mijn 14de wist ik al dat ik achter de potten wou staan”

    VIER duikt in ‘Ja, Chef!’ in het leven van vijf ambitieuze chef-koks. Martijn Defauw (33) van Rebelle is de enige West-Vlaming in de docureeks: “Ik ben een teamplayer met een opmerkelijke aanpak. Losjes en met zo weinig mogelijk stress tijdens de service in de keuken, wat ook op de sfeer in ons restaurant afstraalt. De mensen vinden ons een tof team.” We vroegen aan de chef-kok wat er straks in beeld komt en of Rebelle overeind weet te blijven in volle coronacrisis.
  1. Australische kat wint duel met kleine python
    Play

    Australi­sche kat wint duel met kleine python

  2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
    Play

    Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas