In de Vlamingenstraat stond zo’n groot waarschuwingsbord
Volledig scherm
In de Vlamingenstraat stond zo’n groot waarschuwingsbord © Henk Deleu

Grote waarschuwingsborden in zone 30 zijn verplaatst

In Wervik werd vorig jaar in september de zone 30 ingevoerd. Het gaat om een proefproject. Ondertussen is een grote sensibiliseringsactie bezig. Op diverse plaatsen staan grote waarschuwingsborden. Zulke borden stonden er eerder in de Stationsstraat, Vlamingenstraat en Leiestraat. Ondertussen zijn ze door het stadspersoneel verplaatst naar de Magdalenastraat, Koestraat en Speiestraat. 

  1. Isabelle (42) sterft aan hartfalen in eigen frituur, maar echtgenoot zet zaak verder: “‘Kijk moeke, de frituur blijft goed draaien’, wil ik kunnen zeggen”
    PREMIUM
    Bellegem/Wielsbeke/Deerlijk

    Isabelle (42) sterft aan hartfalen in eigen frituur, maar echtgenoot zet zaak verder: “‘Kijk moeke, de frituur blijft goed draaien’, wil ik kunnen zeggen”

    Isabelle Debouver (42) wilde al van kleins af haar eigen frituur. Die droom kwam begin juli dit jaar eindelijk uit, om nog geen vier maanden later in een nachtmerrie te eindigen. De geliefde vrouw stierf aan een hartfalen in haar zaak. Dat betekent niet het einde van Ter Katte in Bellegem bij Kortrijk. “Isabelle werd als het ware in een frietkot geboren. Haar ogen blonken zo, toen ze de kans kreeg om Ter Katte over te nemen. We zetten haar droom verder”, zegt haar man Marino Christiaens (48).