Eerder stond in de Vlamingenstraat al een groot waarschuwingsbord.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerder stond in de Vlamingenstraat al een groot waarschuwingsbord. © Henk Deleu

Grote waarschuwingsborden in zone 30 opnieuw verplaatst

De grote waarschuwingsborden die automobilisten wijzen op de zone 30 in Wervik staan momenteel in de Duivenstraat, Kasteelstraat en het Sint-Maartensplein, vlak naast het stadhuis.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Afscheid van ‘artistiek genie’ Rogier Clicque (80) die de grootste en kleinste pijp ter wereld maakte
  Geluwe

  Afscheid van ‘artistiek genie’ Rogier Clicque (80) die de grootste en kleinste pijp ter wereld maakte

  In de Sint-Dionysiuskerk in Geluwe vond de uitvaartplechtigheid van Rogier Clicque (80) plaats. Hij overleed vorige week woensdag in zijn woning in de Groenesprietstraat. Ooit maakt hij de kleinste en grootste pijp ter wereld. Met de pijp van maar liefst 28 kilo en een lengte van 13,65 meter haalde Rogier in 1989 het Guinness Book of Records. Deze pijp stond in de middengang van de kerk opgesteld.
 1. Onze rallyhoop Thierry Neuville komt trainen in Ieper: 60 vrijwilligers zorgen dat dit veilig én coronaproof verloopt
  PREMIUM
  Geluveld/Zillebeke

  Onze rallyhoop Thierry Neuville komt trainen in Ieper: 60 vrijwilli­gers zorgen dat dit veilig én corona­proof verloopt

  Meervoudig vice-wereldkampioen rally Thierry Neuville heeft woensdag in Geluveld een reeks afstellingsritten afgewerkt voor de Renties Ypres Rally van midden november. Daar wil de Oostkantonner liefst de zege pakken. Publiek was niet toegelaten, de politie controleerde en deelde boetes uit. Een crew van liefst zestig vrijwilligers leidde alles in goede banen. Om 18 uur was de hinder in de omgeving voorbij.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'