dj Bernardo met een lege koffer cd's, daarin zaten allemaal Franstalige cd’s
Volledig scherm
dj Bernardo met een lege koffer cd's, daarin zaten allemaal Franstalige cd’s © DBEW

Garage van bekende dj Bernardo (76) leeggeroofd: “Mijn levenswerk is verloren. De daders wisten heel goed wat ze nodig hadden”

WERVIKUit de garage van de alombekende dj Bernardo is deze week heel wat materiaal gestolen. Gewezen postbode Bernard Verhaeghe (76) is er kapot van. “Mijn levenswerk is verloren”, zucht hij. “Het is een ramp. Om alles te kunnen inladen, moeten er minimum twee daders zijn geweest. Ze wisten heel goed wat ze nodig hadden. Ik schat de waarde op zo’n 2.000 à 3.000 euro. Neen, ik ben niet verzekerd tegen diefstal.”

 1. Aantal opgenomen coronapatiënten AZ Delta daalt gestaag
  Roeselare / Menen / Torhout

  Aantal opgenomen coronapa­tiën­ten AZ Delta daalt gestaag

  Het aantal opgenomen coronapatiënten in het AZ Delta is de afgelopen week lichtjes gedaald. Vorige week werden nog 90 besmette patiënten verzorgd in het AZ Delta. Eén week later zijn er dat nog 79. Het aantal opgenomen coronapatiënten daalt dus lichtjes. Op de dienst intensieve zorg blijft het aantal coronapatiënten ongeveer gelijk. Vorige week ging het om 18 patiënten, momenteel zijn het er 20. De coronapatiënten worden verzorgd in de campussen in Roeselare, Menen en Torhout. De cijfers zijn hoopgevend, maar de echte daling is duidelijk nog niet ingezet.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"