Eddy Cael werd thuis verrast naar aanleiding van zijn 75ste verjaardag. Bo Decramer, burgemeester Youro Casier, Renzo Demeulenaere (Deskundige Sport) en schepen Geert Bossuyt kwamen aanbellen
Volledig scherm
Eddy Cael werd thuis verrast naar aanleiding van zijn 75ste verjaardag. Bo Decramer, burgemeester Youro Casier, Renzo Demeulenaere (Deskundige Sport) en schepen Geert Bossuyt kwamen aanbellen © Maxime Petit

Ex-profrenner Eddy Cael wordt zaterdag 75, en dat laten ze in Wervik niet zomaar voorbijgaan...

WervikGewezen profrenner Eddy Cael wordt zaterdag 75 en werd de afgelopen dagen al verrast met affiches aan diverse huizen en handelszaken. Een beperkte delegatie belde vrijdag aan bij hem thuis en ook dat was een verrassing. Op zijn verjaardag treedt dochter Stephanie in Beringen in het huwelijk. Tweemaal feest dus.

 1. Verkeerschaos aan kruispunt Appel tijdens ochtendspits: “Mogelijk nog even verwarring, maar alle signalisatieborden staan er nu”
  Kortrijk

  Verkeers­cha­os aan kruispunt Appel tijdens ochtend­spits: “Mogelijk nog even verwarring, maar alle signalisa­tie­bor­den staan er nu”

  Het slot zat ook dinsdagochtend nog niet op het kruispunt Appel in Kortrijk, waar sinds september 2019 ingrijpende werken bezig zijn. Nieuwe signalisatie kwam te laat en was niet voor iedereen duidelijk. Sommige chauffeurs negeerden de verbodsborden. Anderen keerden, om weer weg te kunnen rijden. Er was bij momenten verkeerschaos. “We gaan de politie vragen om een oogje in het zeil te houden. En probeer de omgeving te vermijden, indien dat mogelijk is”, zegt schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Axel Weydts (sp.a).
 1. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?

 2. Vlaming breekt wereldrecord wijnglazen dragen met één hand
  Play
  record

  Vlaming breekt wereldre­cord wijnglazen dragen met één hand