Kevin Devos (32) uit Geluwe, hier met dochtertje Oona-Mae (bijna 4) op schoot, incasseerde vijf messteken in zijn hals maar is blij dat hij het nog kan navertellen.
Volledig scherm
Kevin Devos (32) uit Geluwe, hier met dochtertje Oona-Mae (bijna 4) op schoot, incasseerde vijf messteken in zijn hals maar is blij dat hij het nog kan navertellen. © Hans Verbeke

Elektronisch toezicht na verkeersagressie met mes in Geluwe met maand verlengd

GeluweHet elektronisch toezicht voor de man die vorige vrijdagavond in Geluwe (Wervik) een automobilist met een mes aanviel, is vrijdag met een maand verlengd. Dat besliste de raadkamer in Kortrijk.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).