Organisatoren (vlnr) Gaëtan De Korte, David Van Den Bossche en Rudi Dejonghe samen met de eigenaars van het perceel, Christophe Debeuf en 'Joske' Durnez bij de plek waar het EK-dorp en de zomerbar komen.
Volledig scherm
Organisatoren (vlnr) Gaëtan De Korte, David Van Den Bossche en Rudi Dejonghe samen met de eigenaars van het perceel, Christophe Debeuf en 'Joske' Durnez bij de plek waar het EK-dorp en de zomerbar komen. © Maxime Petit

Eerste EK-dorp met zomerbar in de regio: “Bij de grote wedstrijden mikken we op 1000 man!”

De Koelenberg langs de drukke Ieperstraat (N8) in Geluwe ziet er nu nog uit als een rustige weide, maar dat zal deze zomer anders zijn. Van 12 juni tot 12 juli vormt het het décor voor het eerste EK-dorp mét zomerbar in de streek. De organisatoren zien het groot: “We voorzien ook optredens en dj’s. De toegang wordt gratis en we mikken op alle leeftijden. Elke zondag ligt de focus op families.”

 1. LEKKER LOKAAL. Takeaway De Refugie: Weekendmenu met uitstekende prijs-kwaliteit
  PREMIUM
  Tienen

  LEKKER LOKAAL. Takeaway De Refugie: Weekendme­nu met uitsteken­de prijs-kwaliteit

  In restaurant De Refugien in de Kapucijnenstraat in Tienen kan je in coronavrije tijden genieten van ‘bistronomie’: tafelen in een ongedwongen sfeer, met op de menukaart kwalitatieve gerechten aan een betaalbare prijs. Dankzij de takeaway kan je nu ook thuis genieten van wat het restaurant allemaal te bieden heeft. Normaal vind je op de overwegend Frans-Belgische kaart een mix van klassiekers zoals zeetong Meunière en huisgemaakte garnaalkroketten, maar door de coronacrisis is men nu overgeschakeld op een weekmenu. Dat probeerden wij voor jullie uit. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.
 2. Wim (56) brengt mini-album ‘Oprecht dankbaar’ uit: “Uit dankbaarheid naar de medische wereld en wetenschap”
  WERVIK

  Wim (56) brengt mi­ni-al­bum ‘Oprecht dankbaar’ uit: “Uit dankbaar­heid naar de medische wereld en wetenschap”

  Wim Pauwels (56) uit Wervik brengt onder het pseudoniem Widerik het mini-album ‘Oprecht dankbaar’ met vijf Nederlandstalige nummers uit. “Vooral nu met corona kan het uiten van dankbaarheid zeker heel wat mensen een hart onder de riem steken”, vertelt Wim. “Met ‘Oprecht dankbaar’ wil ik ook alle mensen uit de zorg een hart onder de riem steken. Ze hebben een tekort aan aandacht en zijn bijna al ‘vergeten’.”
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. 84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin
  Play

  84-jarige Amerikaan rijdt bijna 3.000 kilometer voor vaccin