Alle hens aan dek in de ziekenhuizen, maanden aan een stuk. Maar volgens Johan M. is Covid-19  niet meer dan een verzinsel.
Volledig scherm
Alle hens aan dek in de ziekenhuizen, maanden aan een stuk. Maar volgens Johan M. is Covid-19 niet meer dan een verzinsel. © ANP

Echtgenote besmet, maar non-believer houdt vol: “Covid-19? Een verzinsel”

WervikDrie maanden cel en 4.000 euro boete. Een hemelsbreed verschil met de 250 euro die Johan M. naliet te betalen nadat hij in volle lockdown betrapt werd tijdens een feestje in Wervik. De straf loopt op omdat de man als hardnekkige non-believer de rechter mateloos op de heupen werkte.

  1. Energiecrisis en inflatie treft ook de stad Menen dat 4 miljoen euro moet besparen: “Er volgen geen hogere belastingen of naakte ontslagen”
    Menen

    Energiecri­sis en inflatie treft ook de stad Menen dat 4 miljoen euro moet besparen: “Er volgen geen hogere belastin­gen of naakte ontslagen”

    De wereldwijde financiële, economische en energiecrisis weegt ook op het bestuur van de stad Menen. Maar liefst 17,3 miljoen euro, dat zijn de extra kosten die de stad op zich af ziet komen. De belastingen worden evenwel niet verhoogd en er volgen geen naakte ontslagen, wel wordt het ambitieuze meerjarenplan bijgestuurd. “De heraanleg van de Grote Markt stellen we uit.”