Alle hens aan dek in de ziekenhuizen, maanden aan een stuk. Maar volgens Johan M. is Covid-19 niet meer dan een verzinsel.
Volledig scherm
Alle hens aan dek in de ziekenhuizen, maanden aan een stuk. Maar volgens Johan M. is Covid-19 niet meer dan een verzinsel. © ANP

Echtgenote besmet, maar non-believer houdt vol: “Covid-19? Een verzinsel”

WervikDrie maanden cel en 4.000 euro boete. Een hemelsbreed verschil met de 250 euro die Johan M. naliet te betalen nadat hij in volle lockdown betrapt werd tijdens een feestje in Wervik. De straf loopt op omdat de man als hardnekkige non-believer de rechter mateloos op de heupen werkte.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Nieuwe residentie met horecazaak werkt leegstand op Graanmarkt weg: “We dragen zo steentje bij aan Kortrijkse Ramblas”
  Kortrijk

  Nieuwe residentie met horecazaak werkt leegstand op Graanmarkt weg: “We dragen zo steentje bij aan Kortrijkse Ramblas”

  Een al jaren leegstaand hoekpand wordt verbouwd tot de nieuwe residentie Graanmarkt 11, inclusief drie appartementen. “En op de benedenverdieping voorzien we een hoogstaande wijnbar met tapas, of een foodbar”, zeggen eigenaars en ontwikkelaars Lars Lammens en Kenneth Gangl. De vergunde werken zijn al begonnen. De nieuwe residentie is tegen het najaar van 2022 instapklaar.