Dimitrie Ducoulombier bij gewezen wereldkampioen Freddy Maertens thuis
Volledig scherm
Dimitrie Ducoulombier bij gewezen wereldkampioen Freddy Maertens thuis © RV

Dimitrie Ducoulombier wint de challenge Fietsen tegen Kanker: “Ik heb mijn doel bereikt voor mémé Betty, van Yves Lampaert kreeg ik zijn koerstenue, hij toonde enorm veel respect”

Dimitrie Ducoulombier uit de Ieperstraat in Geluwe won de challenge Fietsen tegen Kanker. Het leverde hem de eer en een gele trui op. Gewezen wereldkampioen Freddy Maertens zette er zijn handtekening op. Dimitrie (48) woog een paar jaar geleden maar liefst 160 kilo, toen hij plots de knop omdraaide. Door anders en gezonder te gaan eten en vooral dagelijks te fietsen weegt hij nu nog 80 kilo.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. HUIZENJACHT. De pittoreske dorpjes van Ieper: “Een kleine villa vanaf 300.000 euro, voor wie de handen uit de mouwen steekt”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. De pittoreske dorpjes van Ieper: “Een kleine villa vanaf 300.000 euro, voor wie de handen uit de mouwen steekt”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Met vastgoedmakelaar Peter Despriet trekken we door de deelgemeenten van Ieper, van Boezinge tot Dikkebus. “Een mooie halfopen woning voor een goede prijs, op wandelafstand van het centrum: geen wonder dat deze wijk steeds populairder wordt.”
  Ieper