Belle Perez treedt op Zotte Maandag op
Volledig scherm
Belle Perez treedt op Zotte Maandag op © RV

Deelnemers braderie betalen dit keer geen bijdrage,
rommelmarkt ook op zondag en tuning cars keren terug

WERVIKHeel goed nieuws voor de deelnemers aan de tweedaagse braderie tijdens de vijfdaagse zomerkermis in augustus in Wervik want de deelname is gratis. Het Braderiecomité bracht de handelaars daarvan op de hoogte. “We vragen aan de deelnemers elk jaar een financiële bijdrage om daarmee dan de straatanimatie te betalen”, zegt Vanessa Neirynck.

  1. Tranen van geluk bij familie en vriendin van Arthur De Sloover: “’We komen als olympische kampioenen terug’, zei hij voor het vertrek naar Tokio”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Tranen van geluk bij familie en vriendin van Arthur De Sloover: “’We komen als olympische kampioenen terug’, zei hij voor het vertrek naar Tokio”

    De Red Lions hebben goud beet, Kortrijk heeft goud beet. Maar wat een waanzinnig zenuwslopende finale was het. Euforie, tranen van geluk… de familie van Kortrijkzaan Arthur De Sloover (24) beleefde tijdens de finale een rollercoaster van emoties, net zoals zijn vriendin. “We zijn zo trots op onze zoon. Hij vocht, gaf alles en was zeer sterk. Een ongeziene prestatie, voor de ploegsport in België”, zeg vader Christophe (52). “Laat die magnum-fles champagne nu maar knallen”, lacht moeder Nathalie Gerniers (53).