Krantenwinkel De Courant is verkocht en blijft bestaan in zijn huidige vorm.
Volledig scherm
Krantenwinkel De Courant is verkocht en blijft bestaan in zijn huidige vorm. © Maxime Petit

De Courant is verkocht en blijft een krantenwinkel

GELUWEKrantenwinkel De Courant op de hoek van de Beselarestraat en Derde Lansiersstraat in de dorpskom van Geluwe is verkocht en blijft bestaan in zijn huidige vorm. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Auto belandt in de gracht: drie twintigers gewond
  Zillebeke

  Auto belandt in de gracht: drie twintigers gewond

  Langs de Vaartstraat in Zillebeke, vlak bij een toegang voor wandelaars en fietsers tot het provinciaal domein De Palingbeek, is woensdagavond rond 19.30 uur een Opel Corsa in de gracht beland. Hoe dat kon gebeuren, is niet bekend. De vrouwelijke bestuurster van 24 uit Langemark-Poelkapelle raakte gewond. In het voertuig zaten ook nog een man van 28 en een vrouw van 26, beiden uit Ieper. Eén van hen liep zware verwondingen op maar verkeerde niet in levensgevaar. De brandweer kwam ter plaatse om de rijweg weer proper te maken. De Vaartstraat was een tijdje plaatselijk afgesloten voor alle verkeer.
 2. Corona zorgt voor toename zwerfvuil: “200 verenigingen zetten zich in maart in om alles op te ruimen”
  Westhoek

  Corona zorgt voor toename zwerfvuil: “200 verenigin­gen zetten zich in maart in om alles op te ruimen”

  Vanaf zaterdag 1 maart gaan 200 verenigingen uit de Westhoek aan de slag om zwerfvuil op te ruimen. Ze kunnen daarbij gebruik maken van de WePlog-app, een handig middel waarmee iedereen zijn steentje kan bijdragen voor een propere buurt. “Dit coronajaar met een pijnlijke toename van de zwerfvuilcijfers, dagen we mensen uit om in ‘de maand van de netheid’ opruimacties te volbrengen in eigen bubbel.”
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo