Zaakvoerster Kim Desmet en haar echtgenoot Sonny Ghesquière van Chicolat verkopen een exclusieve champagne.
Volledig scherm
Zaakvoerster Kim Desmet en haar echtgenoot Sonny Ghesquière van Chicolat verkopen een exclusieve champagne. © Maxime Petit

Cartoon van drie ereburgers maakt champagne van Chicolat exclusief: “Deel van de opbrengst gaat naar een goed doel”

WervikChicolat in het begin van de Leiestraat in Wervik verkoopt voor de feestdagen een exclusieve champagne. De etiketten op de fles zijn gepersonaliseerd met een cartoon van de Wervikse ereburgers André Nollet, Josiane Vanhuysse en Carll Cneut. De drie exclusieve muselets die naar de ereburgers verwijzen, worden ongetwijfeld een collector’s item.Voor de tekeningen zorgde André Nollet. Reserveren kan nu reeds.

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo