De Macote beschikt achteraan over een overdekt zonneterras. Het blijft voorlopig open zodat klanten er mogen zitten
Volledig scherm
De Macote beschikt achteraan over een overdekt zonneterras. Het blijft voorlopig open zodat klanten er mogen zitten © Maxime Petit

Café De Macote heeft achteraan een overdekt zonneterras in het teken van western: “We mikken op fietstoerisme en families met kinderen”

WERVIKUitbaters Johan Devrekere en Jannique Venant deden zware inspanningen om café De Macote in de Stationsstraat in Wervik achteraan een totaal nieuwe look te geven. Met onder meer een overdekt zonneterras. “Helemaal in het teken van western, een thema dat voor jong en oud tot de verbeelding spreekt en waarmee men voor het inkleden alle kanten uit kan”, zegt Johan.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!