Aannemer Wim Cloet (47) uit Wervik had het geluk aan z'n zijde toen hij betrokken raakte bij een arbeidsongeval op een werf in Gullegem. Toch liep hij nog meerdere breuken op.
Volledig scherm
PREMIUM
Aannemer Wim Cloet (47) uit Wervik had het geluk aan z'n zijde toen hij betrokken raakte bij een arbeidsongeval op een werf in Gullegem. Toch liep hij nog meerdere breuken op. © RV

Bouwheer is reddende engel: aannemer (47) ontsnapt aan de dood als muur instort op werf

Aannemer Wim Cloet uit Wervik is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt toen op een werf in Gullegem een oude muur instortte. Dat gebeurde toen de 47-jarige man in bespreking was met de bouwheer. Die zag wat er aan het gebeuren was en kon de aannemer nog wegduwen. De Wervikaan werd toch nog geraakt door brokstukken en kwam bijzonder kwalijk op z’n hoofd terecht. “De dokters zeggen dat Wim ongelooflijk veel geluk heeft gehad", zegt zijn partner.

  1. YouTuber krijgt voorwaardelijke celstraf en boete van 800 euro voor filmpje als enge clown met valse AK-47
    Waregem/Kortrijk

    YouTuber krijgt voorwaarde­lij­ke celstraf en boete van 800 euro voor filmpje als enge clown met valse AK-47

    Een 24-jarige jongeman uit Kortrijk die een eigen YouTube-kanaal onderhoudt, is door de rechter in Kortrijk samen met een vriend veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 4 maanden en een effectieve boete van 800 euro boete voor verboden wapendracht en bedreigingen. Op 4 januari 2020 liepen ze samen in Waregem als ‘scary clown’ met een AK-47 rond om filmpjes te maken en passanten schrik aan te jagen. Het wapen bleek nep en is in beslag genomen.