De werken aan het GC in Geluwe schieten goed op.
Volledig scherm
De werken aan het GC in Geluwe schieten goed op. © Maxime Petit

Bezoek de werf van het nieuwe gemeenschapscentrum

GELUWEDe ruwbouwwerken voor het nieuw gemeenschapscentrum in de Wervikstraat in Geluwe vorderen goed. Iedereen is zondag welkom op een geleid werfbezoek. Dat kan om het uur van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. Er wordt verzameld op de parking van de site van Triamant.

 1. Vrouw (65) die bij uit de hand gelopen burenruzie in elkaar werd geslagen, overleden: “Mama stond nochtans goed in het leven”
  Play
  Kortrijk

  Vrouw (65) die bij uit de hand gelopen burenruzie in elkaar werd geslagen, overleden: “Mama stond nochtans goed in het leven”

  Caroline Kint, de 65-jarige vrouw die afgelopen vrijdag brutaal in elkaar werd geslagen in een appartementsgebouw in Kortrijk, is donderdagmorgen overleden. De 30-jarige zus van haar overbuur deelde de fatale klappen toe. Haar nabestaanden blijven verweesd achter. “Ze werd verschrikkelijk toegetakeld”, klinkt het bij de zoon van het slachtoffer. “We hopen dat het gerecht zijn werk doet.”
 2. Howest-docente Michèle Nolf (58) aan pancreaskanker overleden: “Ze had een groot hart voor al haar studenten”
  PREMIUM
  Kortrijk/Marke

  Howest-docente Michèle Nolf (58) aan pancreas­kan­ker overleden: “Ze had een groot hart voor al haar studenten”

  Docente Michèle Nolf (58) - die wegens ziekte al enkele jaren geen les meer gaf aan de hogeschool West-Vlaanderen (Howest) - is afgelopen zondag overleden. Ze was geliefd bij de vele duizenden studenten die ze altijd met veel warmte onder haar vleugels nam. “Ze bezweek helaas aan de gevolgen van pancreaskanker”, zegt algemeen Howest-directeur Lode De Geyter.