Bellewaerde
Volledig scherm
Bellewaerde © rv

Bellewaerde dient nieuwe aanvraag voor achtbaan in

De nv Belpark uit Waver heeft een nieuwe aanvraag ingediend om in Bellewaerde in de loop van volgend jaar een nieuwe achtbaan te laten bouwen. Het diende hiervoor bij de deputatie begin dit jaar al een aanvraag voor een omgevingsvergunning in. Belpark trok de aanvraag echter in na een discussie met het Agentschap Natuur en Bos over een aantal bomen dat daar zou verdwijnen.

0 reacties

 1. Talentvolle Jeremy (24) begon bij start coronacrisis als dj, nu wenkt ein-de-lijk eerste optreden: “Muziek verzachtte relatiebreuk”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Talentvol­le Jeremy (24) begon bij start coronacri­sis als dj, nu wenkt ein-de-lijk eerste optreden: “Muziek verzachtte relatie­breuk”

  Eindelijk perspectief, ook voor deejays. Jeremy Jacobs begon bij de start van de coronacrisis te dj’en, won een online battle op Qmusic, maar trad nog nooit voor een echt publiek op. Zijn geduld wordt beloond, want Jeremy mag komende zomer in Café 56 in Kortrijk draaien, nu de horeca vanaf 9 juni ook binnen heropent. “Eindelijk een kans om de moeilijkste drempel, leren omgaan met de stress om live voor een echt publiek te spelen, te nemen”, zegt de talentvolle deejay.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek