De Peugeot 208 strandde tegen een duiker langs de N58 in Wervik.
Volledig scherm
De Peugeot 208 strandde tegen een duiker langs de N58 in Wervik. © Hans Verbeke

Automobilist valt in slaap en slaat te pletter tegen duiker

Op de N58 in Wervik, niet ver van de rotonde aan grondwerkenbedrijf Cnockaert, is donderdag rond 15.30 uur een zwaar ongeval gebeurd. 

 1. Amper 36 uur na monsterbrand start Staelens Recup weer op: “Tijdens bluswerken waren we al aan het nadenken hoe we toch konden verderdoen”
  Ieper

  Amper 36 uur na monster­brand start Staelens Recup weer op: “Tijdens bluswerken waren we al aan het nadenken hoe we toch konden verderdoen”

  Het lijkt onwaarschijnlijk, maar amper 36 uur na de monsterbrand bij het recyclagebedrijf Staelens Recup, op de industriezone in Ieper, is het bedrijf vanaf vrijdagmorgen weer operationeel. “De brand is een zware tegenslag, maar we laten ons niet doen”, zegt zaakvoerder Angie Staelens. “We zullen vrijdag nog niet draaien zoals dat eergisteren het geval was, maar dat komt wel weer.”
 2. Vrienden eren ‘Lete’ met kersttrui-verkoop voor initiatieven rond preventie van zelfdoding: “We maken postuum zijn droom waar”
  Kortrijk

  Vrienden eren ‘Lete’ met kerst­trui-ver­koop voor initiatie­ven rond preventie van zelfdoding: “We maken postuum zijn droom waar”

  “We laten hem nog niet gaan. We willen eerst iets terugdoen”, zeggen enkele vrienden van Leander ‘Lete’ Cannaert (29). Lete stapte op 3 oktober uit het leven. Zijn vrienden richten nu een vzw op om initiatieven rond preventie van zelfdoding financieel te steunen. Ze zijn met de verkoop van kersttruien en T-shirts gestart. “In naam van Lete, want het was zijn idee. Hij was het beu om in lelijke kersttruien rond te lopen en wilde een eigen collectie. Zijn droom komt nu toch uit.”
 3. Vuilniswagen verliest olie in Heulse woonwijk
  Heule

  Vuilniswa­gen verliest olie in Heulse woonwijk

  In de Emiel Hullebroecklaan in Heule schoot maandagvoormiddag plots een hydraulische leiding los van een vuilniswagen. Daardoor belandde een flinke voorraad olie op de weg en in de goot, op een oppervlakte van ongeveer tien vierkante meter. De vuilniswagen moest worden opgehaald en nadien werd geprobeerd om de hydraulische olie op te ruimen. Dat bleek een lastiger karwei dan gedacht en dus werd uiteindelijk ook nog de brandweer gebeld. Die spoot met een neutraliserende substantie het wegdek weer proper.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?