Het vernielde rood paaltje staat momenteel aan de kant tegen een verlichtingspaal.
Volledig scherm
Het vernielde rood paaltje staat momenteel aan de kant tegen een verlichtingspaal. © DBEW

Al voor de vierde keer een rood paaltje omvergereden in fietszone Magdalenastraat

WERVIKDe rode paaltjes in het eerste deel van de Magdalenastraat in Wervik blijven problemen veroorzaken. Sinds de invoering van de fietszone begin juni werd nu al voor de vierde keer een paaltje ter bescherming van de fietsers uit de tegenrichting omvergereden. Dat gebeurde nu ter hoogte van Kleding Marez en apotheek Deleu. Het vernielde paaltje staat momenteel aan de kant tegen een verlichtingspaal.

  1. Eerste publieke borstvoedingsbank van België staat in Kortrijk: “We willen taboe doorbreken, het is de natuurlijkste zaak ter wereld”
    Kortrijk

    Eerste publieke borstvoe­dings­bank van België staat in Kortrijk: “We willen taboe doorbreken, het is de natuurlijk­ste zaak ter wereld”

    Op de Grote Markt in Kortrijk kunnen mama’s tot eind augustus de allereerste borstvoedingsbank van het land uitproberen. Het is een initiatief van femtechmerk Elvie om het taboe rond borstvoeden in het openbaar te doorbreken. De bank promoot borstvoeden en afkolven ‘en plein public’, in het teken van de Wereld Borstvoedingsweek van 1 tot en met 7 augustus. “We benadrukken dat het de natuurlijkste zaak ter wereld is”, klinkt het bij Elvie.