Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Werken als ingenieur? Vier voordelen in engineering

6 reacties

  • Walter Van Criekinge

    5 jaar geleden
    HAHA een maand niet klagen tjonge toch...wat is een Belg n'en klager zoals je hier kan lezen. Trouwens als je niet in een vuile koude stoffige werfkeet wil zitten ga dan aan den band werken.
  • Nicolas Van Isterdael

    5 jaar geleden
    De bouwsector : totaal onderbetaald in Vlaanderen. Elke dag in een vuile koude stoffige werfkeet.... dan zijn er betere jobs...
  • Johnny L Verhoeven

    5 jaar geleden
    Regelmatig uit je bed gebeld worden omdat de productie weeral eens stilligt. Of weeral eens een afgerukt lidmaat uit te machine laten halen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    The sky is hier weeral the limit, de realiteit is heel wat anders. Vele jobs zijn verveling troef en carrière maken wordt idd. aangemoedigd: zoveel mogelijk kennis vergaren en vele uren werken. Wel één voorwaarde: men moet goedkoop blijven, anders vervangen we je wel door een Indiër of Pool!
  • Achmed Chokri

    5 jaar geleden
    Het is vooral geen zwaar beroep en stress kennen we niet... Écht niet... Dit hou je vlotjes tot 67 jaar vol.
  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
  2. Overweeg je om deeltijds te werken? “Weet dat niet alleen je loon omlaag gaat”
    PREMIUM

    Overweeg je om deeltijds te werken? “Weet dat niet alleen je loon omlaag gaat”

    Heel wat mensen willen meer tijd voor zichzelf en het gezin, en dan klinkt deeltijds werken aanlokkelijk. Toch blijkt dat niet de grootste motivatie om minder uren te draaien. Hoeveel landgenoten zitten al in zo’n halftijds regime en waarom? En krijgen zij voldoende ‘loon naar werken’? Professor arbeidseconomie Stijn Baert (UGent@Work) legt uit wat de gevolgen zijn van gas terugnemen op de werkvloer.