.
Volledig scherm
. © Thinkstock

Wanneer recruiter op einde van sollicitatiegesprek vraagt of je nog vragen hebt, trap dan niet in deze val

Op het einde van een sollicitatiegesprek krijg je meestal nog één laatste vraag: “Heb je nog vragen?” Het is een vraag waarbij je nog een laatste keer kan bewijzen dat jij de geschikte persoon bent voor de job, maar met een slecht antwoord kan je al het goede van het gesprek uitwissen. Wees dus voorzichtig en trap niet in de val die voor veel sollicitanten fataal is.

3 reacties

 • Caroline Bex

  5 jaar geleden
  Vraag hoe een normale werkdag eruit ziet of of je de werkplek en collega's eens kunt ontmoeten. Als sollicitant moet je toch ook kunnen aftoetsen of de job iets voor jou is... Het bedrijf moet zich ook kunnen verkopen!
 • Jan Verstrepen

  5 jaar geleden
  Zever en nog eens zever meestal verborgen reclame en die kerels die weten niet eens wat werken is. Een persoon kan slecht scoren maar een heel goede medewerker zijn. Sommige mensen komen slecht uit maar ontpoppen zicht tot meesters. Je kunt een mens niet inschatten op die manier wie dat beweerd liegt dat hij zwart ziet.
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Tja als je als sollicitant voor een kaderfunctie domme vragen stelt... Anderzijds kan zo'n vraag ook de insteek zijn om je motivatie te peilen zoals 'wanneer kan ik beginnen' (want wie niet vraagt naar een startdatum, heeft vermoedelijk toch geen interesse).
 1. Vacature.com lanceert Victor, de virtuele assistent die je aan een nieuwe job helpt
  vacature.com

  Vacature.com lanceert Victor, de virtuele assistent die je aan een nieuwe job helpt

  Solliciteren, dat is one hell of a job: je moet overtuigende cv's en motivatiebrieven schrijven, het beste van jezelf geven tijdens sollicitatiegesprekken, succesvol selectieproeven en kennismakingsgesprekken doorstaan... Hulp is vaak méér dan welkom. Vacature.com maakt er een erezaak van om mensen doorheen hun hele loopbaan te begeleiden, met de juiste jobs, tips en tools. Om jobzoekers nog meer van dienst te zijn, lanceert vacature.com nu Victor, een virtuele jobassistent.