"Dag Victor, ik zoek een job"
Volledig scherm
"Dag Victor, ik zoek een job" © vacature.com

Vacature.com lanceert Victor, de virtuele assistent die je aan een nieuwe job helpt

vacature.comSolliciteren, dat is one hell of a job: je moet overtuigende cv's en motivatiebrieven schrijven, het beste van jezelf geven tijdens sollicitatiegesprekken, succesvol selectieproeven en kennismakingsgesprekken doorstaan... Hulp is vaak méér dan welkom. Vacature.com maakt er een erezaak van om mensen doorheen hun hele loopbaan te begeleiden, met de juiste jobs, tips en tools. Om jobzoekers nog meer van dienst te zijn, lanceert vacature.com nu Victor, een virtuele jobassistent.

5 reacties

 • Dany Herman

  5 jaar geleden
  De eerste vraag moet zijn kunt ge nog werken, en daarna wilt ge nog Waar een wil is is een weg
 • Kevin Perremans

  5 jaar geleden
  Jobs die niemand weer wil door slecht betalende bazen 'waar je je loon constant moet controleren .dit is VDAB . Elke week zoeken ze volk en waarom just om mijn eerst zin
 • Resist You

  5 jaar geleden
  Elke dag lanceren ze wel iets onozel ,artificiële intelligentie zal nooit aanslaan bij de mensheid!
 • Emi Hergersberg

  5 jaar geleden
  In de toekomst als eerste test : ipv via een app naar werk te zoeken, spontaan een handgeschreven sollicitatie brief bij de vab. laten indienen door alle werkzoekenden. Dan zullen ze daar pas merken welk vlees er in de Kuip zit : verbazingwekkend veel analfabeten en anderen dir denken dat ze hoog opgeleid zijn.
 • Marcel Vanalderweireldt

  5 jaar geleden
  Uitgeprobeerd... trekt op niks... dan kun je zowel de krant erop nalezen. Wanneer de app vraagt in welke omgeving je een job zoekt en je antwoordt 'Oostende', toont hij jobs in Brussel. Blijkbaar kent hij Oostende (of Brugge) niet. En nu ga je me niet wijsmaken dat er geen jobs in Oostende of Brugge zijn hé.
 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 3. Mag je baas je verlof zomaar weigeren? En moet jij meer werken om de taken van afwezige collega’s op te vangen?
  Jobat

  Mag je baas je verlof zomaar weigeren? En moet jij meer werken om de taken van afwezige collega’s op te vangen?

  Herkenbaar voor velen: de vakantie staat voor de deur, maar je hebt nog geen oplossing voor je schoolgaande kinderen en wil daarom extra verlof opnemen. Mag je baas dat zomaar weigeren? En wat als de ouders op je werk verlof opnemen, maar jij - als niet-ouder - niet? Moet jij dan dubbel zoveel werken? Jobat.be gidst je hieronder doorheen de spelregels, om eventuele problemen met je werkgever aan te kaarten.
 1. Maud (24) is de enige vrouw in haar bouwteam: “Ik haal hier meer voldoening uit dan uit mijn opleiding verpleegkunde”
  Jobat

  Maud (24) is de enige vrouw in haar bouwteam: “Ik haal hier meer voldoening uit dan uit mijn opleiding verpleeg­kun­de”

  Er werken vandaag 4 procent meer vrouwen in de bouwsector dan een jaar geleden, zo blijkt uit de recentste cijfers van de Bouwunie. Toch mag dat aantal nog heel wat hoger, in de strijd tegen het enorme tekort aan handen in de bouw: maar liefst 1 op 5 knelpuntberoepen komt namelijk uit deze sector. Maud (24) heeft zich de stap van hogere studies naar een baan in de bouw nog geen seconde beklaagd. Jobat.be ging met haar in gesprek.