Uit enquêtes blijkt grote tevredenheid over thuiswerk. Enige minpunt is het gebrek aan contact met collega's.
Volledig scherm
PREMIUM
Uit enquêtes blijkt grote tevredenheid over thuiswerk. Enige minpunt is het gebrek aan contact met collega's. © iStock

Permanent ‘out of office’: bedrijven zien thuiswerk als blijvertje

Steeds meer bedrijven en administraties laten hun personeel voor de rest van het jaar thuiswerken. “Corona betekent een kwantumsprong in de organisatie van werk”, schrijft De Morgen.

10 reacties

 • Jeroen Van Holderbeke

  2 jaar geleden
  @Bernadette Vette. Exact hetzelfde hier (andere branche). Als programmeur kan ik volgens de baas echt niet thuis werken zelfs niet met de verplichting.
 • Peter Van Dewiele

  2 jaar geleden
  Ik werk al va begin maar thuis, ben 4x op t bureel geweest, alle vergaderingen via pc, lekker los gekleed... perfect, zo tot 2025 voor mij!!
 • Etienne De Bondt

  2 jaar geleden
  We zullen zij die het o toch zo goed vinden eens spreken na de winter, als de rekening komt van de verwarming.
 • Chris Beeke

  2 jaar geleden
  ik zie alleen maar voordelen , mits dit niet 5/5 is. 1 a 2 dagen op kantoor is best goed voor uw contacten te onderhouden met personeel , zeker met nieuwe mensen op kantoor. Maar voor de rest, kan je thuiswerken , doe het dan ook ! Je wint je reistijd , je verslijt geen auto of moet niet via het hatelijke openbaar vervoer gaan . Er is minder file waar dan ook arbeiders die naar hun werk moeten ook van kunnen profiteren . Hopelijk is thuiswerk een blijvertje.
 • Bernadette Vette

  2 jaar geleden
  Juich aan allen die kunnen en mogen telewerken. Ondanks technisch en praktisch 100% mogelijk in mijn job en het feit dat het "de norm" en verplicht was, weigerde mijn werkgever (autokeuring) dit. Ze vertrouwen hun personeel niet. Dus zitten we maar op kantoor met de duimen te draaien. Zielig wanbeleid.