Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Jan Goossens: “Digitalisering zal altijd ten dienste staan van de mensen. Uiteindelijk moet je altijd terugvallen op de kwaliteit en motivatie van je medewerkers.”
Volledig scherm
Jan Goossens: “Digitalisering zal altijd ten dienste staan van de mensen. Uiteindelijk moet je altijd terugvallen op de kwaliteit en motivatie van je medewerkers.” © Aquafin

Operatoren Tony, Jonas en Bart interviewen hun eigen CEO

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Vakbonden eisen hogere vergoeding voor verplaatsingskosten van werknemers, acties volgen op 13 mei

  Vakbonden eisen hogere vergoeding voor verplaat­sings­kos­ten van werknemers, acties volgen op 13 mei

  De onderhandelingen in de Groep van 10 over hogere vergoedingen in de verplaatsingskosten voor werknemers hebben niet tot een akkoord geleid. De vakbonden eisen in een gemeenschappelijke verklaring dat er snel een extra tussenkomst wordt toegekend. Om die en andere eisen kracht bij te zetten, vinden er op 13 mei verschillende acties plaats, onder meer in Limburg, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Ziek tijdens je verlof: ben je dan je vakantiedagen kwijt?
  Jobat

  Ziek tijdens je verlof: ben je dan je vakantieda­gen kwijt?

  Stel: je hebt vakantie en wordt ziek. In plaats van lekker te ontspannen, lig je uit te zieken in je bed. Op dit ogenblik heb je brute pech: vakantiedagen waarop je ziek bent, kan je immers niet op een later tijdstip opnemen - voor zover de ziekte niet eerder dan je vakantie begon. Maar binnenkort zou daar verandering in kunnen komen. Jobat.be vroeg Marijke Beelen, expert vakantieregeling bij Acerta, de nieuwe regels te kaderen.

Geld