Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
“Met onze businessoplossingen komen wij in alle sectoren en alle afdelingen”, zegt Van Der Stappen.
Volledig scherm
“Met onze businessoplossingen komen wij in alle sectoren en alle afdelingen”, zegt Van Der Stappen. © Lies Willaert

Ook als je niet kunt coderen, ben je welkom in ICT

0 reacties

 1. 1 op de 7 werknemers krijgt te maken met pestgedrag: “Met elkaar in gesprek gaan moet altijd de eerste stap blijven”
  Jobat

  1 op de 7 werknemers krijgt te maken met pestgedrag: “Met elkaar in gesprek gaan moet altijd de eerste stap blijven”

  De coronacrisis en het bijhorende thuiswerk hebben pestgedrag op de werkvloer geen halt toegeroepen. Integendeel. Volgens onderzoek van hr-dienstverlener Liantis werd 1 op de 7 werknemers in 2021 geconfronteerd met pestgedrag. Ook IDEWE, de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, ziet amper een vermindering in het aantal pestdossiers. Jobat.be sprak met Peter Decavele, preventieadviseur psychosociale aspecten bij IDEWE, over manieren om met pesterijen om te gaan.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.

Geld