Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Nergens zoveel etnische arbeidsdiscriminatie als in ons land

vacature.comOp zoek naar een nieuwe job? De harde realiteit is dat je in ons land dan maar beter niet van vreemde origine kan zijn. Hoewel vacatures moeilijker dan ooit ingevuld geraken, blijft onze arbeidsmarkt erg ontoegankelijk voor mensen met buitenlandse roots. Dé vraag voor het nieuwe jaar is of de nakende invoering van praktijktests en mystery calls die patstelling eindelijk zal kunnen doorbreken.

77 reacties

 • Danny Govaerts

  5 jaar geleden
  En met deze wetenschap op zak en vele hoog opgeleide ex asielzoekers bij de OCMW wil de regering een golf van hoog opgeleide mensen van buiten Europa importeren. De multinationals willen goedkope arbeids slaven van uit het buitenland. En de regering volgt hun opdracht als een geslagen hond.
 • DIRK VAN DESSEL

  5 jaar geleden
  Nergens ter wereld wordt het eigen volk zo achteruit gestoken door het Systeem zoals hier ! Daarom wordt er wel een "Minderhedenforum" gesubsidieerd maar discriminatoir GEEN ..."Meerderhedenforum"
 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  Nergens ter wereld zoveel discriminatie tegen het eigen volk dan in ons land
 • Rik Vandenkerckhove

  5 jaar geleden
  Winst boven mensenrechten, maar is nu toch een van onze Vlaamse normen en waarden geworden. Niet noodzakelijk, ...maar waarschijnlijk racisme.
 • Peter Van Dam

  5 jaar geleden
  "Als ge geen Nederlands kunt en weigerd regels te volgen tja.." en talloze andere reacties geven het goede voorbeeld ... toch? Moest taal het probleel zijn slaagt de helft van de Vlamingen er niet eens in.