Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

In deze jobs maak je het meest kans op een bonus

vacature.comWie meer presteert, krijgt extra’s: het is een principe dat we kennen uit de financiële wereld en vaak toegepast wordt in salesfuncties. Maar ook in functies en sectoren waar je het misschien minder verwacht wordt met bonussen gewerkt.

1 reactie

 • Timmie Smet

  5 jaar geleden
  Laatst kreeg ik als enige in het team geen bonus. Motivatiepeil was toen al gezakt, maar dat was voor mij de druppel.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Inge geeft gedragstherapie aan honden en katten en vertelt hoeveel ze verdient. "Ik trek klanten met een zeker budget aan”
  PREMIUM
  Zoveel verdien ik

  Inge geeft gedragsthe­ra­pie aan honden en katten en vertelt hoeveel ze verdient. "Ik trek klanten met een zeker budget aan”

  Ooit gaf Inge Pauwels (46) avondlessen hondenmassage voor 50 euro. Vandaag runt ze het eerste dierenwelzijnscentrum van ons land. In de Toscanzahoeve in Aarschot traint ze honden en katten en geeft ook opleidingen gedragstherapie. Inge vertelt aan HLN hoeveel ze daarmee verdient en waar haar inkomsten naartoe gaan: “Onlangs hebben we nog 4 Amerikaanse bulldogs van een broodfokker gered, hun operaties kostten 4.000 euro."
 3. Ruim een op de zeven bedrijven nog niet klaar voor ‘recht om los te koppelen’, volgens Acerta

  Ruim een op de zeven bedrijven nog niet klaar voor ‘recht om los te koppelen’, volgens Acerta

  Meer dan een op de zeven bedrijven – oftewel vijftien procent – heeft nog geen afspraken vastgelegd rond deconnectie, het recht om los te koppelen van het werk buiten de uren. Deconnectie kadert binnen de arbeidsdeal waarover de federale regering het eind vorig jaar eens raakte. Hoewel de deadline dringt, blijkt uit een bevraging van hr-dienstenbedrijf Acerta dat verschillende bedrijven er nog niet voldoende op zijn voorbereid.