Pexels
Volledig scherm
© Pexels

ICT in de gezondheidszorg: deze profielen zijn momenteel het meest nodig

JobsBij ICT-jobs denken veel mensen aan technologische bedrijven. Maar ook in een sector als de zorg is ICT prominent aanwezig. IT-manager in de zorg Filip Vandaele vertelt over welke jobs het gaat. Hij staat ook stil bij de specifieke uitdagingen.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Zeven op de tien startende zelfstandigen gelukkiger dan toen ze in loondienst werkten

  Zeven op de tien startende zelfstandi­gen gelukkiger dan toen ze in loondienst werkten

  Zeven op de tien startende zelfstandigen zijn vandaag gelukkiger dan toen ze nog in loondienst werkten, ondanks de coronacrisis en de moeilijke economische situatie. Dat blijkt uit de tweejaarlijkse Startersbarometer van hr-dienstenberdrijf Acerta. 58 procent van de zelfstandigen geeft wel aan stress te hebben door het werk, maar dat is een aanzienlijke daling in vergelijking met 2020, toen nog 72 procent aangaf stress te ervaren.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.