Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Deze bedrijfswagens waren het populairst in 2017

vacature.comIn 2017 werden 292.734 nieuwe bedrijfswagens ingeschreven, 3,2 procent meer dan het jaar voordien. Ruim de helft van het totaal aantal verkochte wagens in België waren bedrijfswagens.

8 reacties

 • Jan Verstrepen

  5 jaar geleden
  Verstandige mensen kopen goede dingen, domme mensen stemmen voor rijken partijen als NVa en betalen die goede dingen.
 • jan geens

  5 jaar geleden
  @Sobek Wessels. Denk dat je je toch eens goed op de hoogte moet stellen . Alleen VOLLEDIG electrische wagens zijn 120% aftrekbaar (dus er zal WEL veel electrisch gereden moeten worden) en die 20 % extra aftrek wordt later , wanneer je stopt met de vennootschap gewoon terug belast . Het is dus eigenlijk alleen uitstel .
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  En de mensen die geen bedrijfswagen hebben mogen mee betalen aan deze dure wagens ??! Een Porsche Hybride kunnen ze zelfs voor 120% inbrengen terwijl er amper elektrisch mee gereden wordt ?? Ach onze Politiek doet alles voor de Rijkere klasse die krijgen langs alle kanten cadeau's die de minder bedeelden mogen bekostigen !
 • Rudy Van Daele

  5 jaar geleden
  En de gewone man maar belastingen betalen, dat vinden liberalen normaal.
 • Patrick Duyck

  5 jaar geleden
  Het is en blijft een stuk loon met betreffende belastingen, trouwens zo n auto of zelf ene kopen t aantal auto’s zak er door toch nooit door verminderen , het zijnnalleen deze die geen hebben die het niet kunnen verdragen uit jaloezie en niets anders, maar weet een ato komt met verantwoordelijkheden en niet iedereen kan dit aan en nogal dikwijls niet diegene die hier reageren