Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bedrijven verklappen: zo maak je als stagiair een onvergetelijke indruk

SolliciterenStage lopen is niet alleen ontzettend leerrijk omdat je proeft van het échte werkleven, het kan ook een opstapje zijn naar een eerste job. Want als je begeleider ziet dat je heel wat in je mars hebt, zou dat wel eens kunnen leiden tot een aanwerving. Vijf mentoren onthullen aan Jobat.be wat je moet doen om op te vallen.

 1. Belg verdient gemiddeld bijna 20.000 euro netto per jaar, maar verschil tussen Vlaanderen, Wallonië en Brussel is groot

  Belg verdient gemiddeld bijna 20.000 euro netto per jaar, maar verschil tussen Vlaanderen, Wallonië en Brussel is groot

  Het gemiddelde inkomen van de Belg is in 2020 gestegen naar 19.671 euro. Dat blijkt uit cijfers van het Belgisch bureau voor statistiek Statbel. Opvallend: het gemiddeld inkomen van de Vlaming ligt met 21.078 euro zo’n 7 procent boven het nationale gemiddelde, terwijl een Brusselaar het op jaarbasis gemiddeld met 21,5 procent minder moet stellen. Wie in Sint-Martens-Latem woont, heeft volgens de statistieken de grootste kans om bij de gemiddeld hoogste inkomens van het land te behoren.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.