Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

5 manieren om te laten zien wat je waard bent aan je baas

vacature.comWillen we niet allemaal tonen wat we in onze mars hebben aan onze collega’s en liefst nog aan de baas? Maar hoe doe je dat zonder dat het opvalt en zonder als een opschepper over te komen?

3 reacties

 • Ed Buun

  3 jaar geleden
  C4 indienen en voor zichzelf werken. Moderne slaven met een diploma aanwerven en al je werk door hun laten doen. Investeren in mensen, diensten, gronden en gebouwen. Goeie software aanwerven zodat je van alles op de hoogte blijft zonder maar één stap uit je eigen deur te zetten. Dan zal je baas wel laten zien hoeveel je waard bent maar zal hij je baas niet meer zijn.
 • Karel Tichmann

  3 jaar geleden
  Alle zg punten zijn onzin. Iedereen moet minstens 4 X zijn salaris produceren, dit is het enigste wat belangrijk is.
 • Danielle Duym

  3 jaar geleden
  Het begint al slecht bij punt 1. Wanneer ik ideeën voorstel, gaat een ander ermee lopen, zo ook met de eer, de eindejaarsbonus, en als het even kan, ook met een promotie. Voor mij is er echter niets weggelegd. Bijgevolg heb ik veel minder ideeën als vroeger. Punt 2 noem ik mouwvegen. Dat is ook niet aan mij besteed. Punt 4, noem ik opschepperij. De feedback in punt 5 moet ik ook al niet vragen want mijn manager beseft totaal niet wat ik doe en het interesseert haar ook geen jota.