BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wat een race! Iserbyt klopt Aerts in beklijvend duel en pakt z’n vierde zege in de Wereldbeker

VeldrijdenNeem Mathieu van der Poel weg en je krijgt een open wedstrijd. Dat is in Nommay nog maar eens gebleken. Een uur lang vochten Eli Iserbyt en Toon Aerts een bloedstollend duel uit. Iserbyt maakte in de voorlaatste bocht het verschil en boekt z’n vierde wereldbekerzege van het seizoen. Aerts blijft door z'n tweede plaats aan de leiding in het wereldbekerklassement. Laurens Sweeck werd op ruime afstand derde.  

7 reacties

 • Hans Peeters

  2 jaar geleden
  En Cant heeft wéér een afgang vermeden.
 • Robbe Leyssens

  2 jaar geleden
  Inderdaad een spannend duel met mooi podium. De reactie dat de verkeerde renner Belgisch kampioen werd begrijp ik niet...
 • Eduard Dierckx

  2 jaar geleden
  Alleen Bart Wellens wint al het ganse jaar met de vingers in de neus door zijn damesploeg, hij troeft daarmee zelf de Sven Nys mannen ploeg af. VDP is de haan in het kippenhok, als hij er niet is bij de mannen is het stuivertje wisselen en meer niet.
 • Dirk Van Den Bossche

  2 jaar geleden
  Spannender bij de dames ? Blijkbaar naar de heren niet gekeken dan? Wat een beklijvend duel tussen Toon en Eli , hetgeen bewijst dat we het met de verkeerde Belgische Kampioen moeten doen.
 • René Pijnacker

  2 jaar geleden
  7 Belgen in de top 10 waarbij weer eens een compleet Belgisch podium en dat bij de Wereldbeker. Spannend?? alleen voor de supporters van een bepaalde Belgische renner zeker. Internationaal zal het de mensen een biet zijn of een Aerts, Sweeck of Iserbyt wint.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Van Aert showt zijn klassieke regenboogtrui met persoonlijke touch na contractbreuk en doorbreekt stilzwijgen
  Veldrijden

  Van Aert showt zijn klassieke regenboog­trui met persoonlij­ke touch

  Zelf had Wout van Aert er eerder deze week nog het raden naar hoe zijn regenboogtrui er zou uitzien nadat hij zijn contract verbrak bij Sniper Cycling. Gisteren heeft de drievoudige wereldkampioen zijn outfit een eerste keer aangetrokken. In het Amerikaanse Waterloo, waar vandaag de eerste wereldbekermanche wordt gereden, begon Van Aert aan zijn verkenning in zijn nieuwe trui. Uiteraard zonder sponsors, maar de veldrijder liet wel zijn initialen 'WVA' op de voor- en achterkant van zijn wereldkampioenentrui bedrukken.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.