REACTIES. Van Aert over het BK: “Ben ook nu de favoriet” - Vanthourenhout: “Geen parcours waar Wout zijn kracht kwijt kan”

4 reacties

 • pierre De Smet

  3 maanden geleden
  De twee besten op dit moment , maar let op Toon Aerts vergeet die ook maar niet ,hopelijk zien we een mooie cross . en dan heb je Quinten Hermans die ook terug er stilletjes aan bovenop komt . Dat het maar vlug zondag is
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  In Extra time koers kondigde Wout aan dat hij twee doelen heeft , de kampioenschappen en dat hij niet meedoet voor de klassementen , maar tussenin is hij nu leider in de wereldbeker , met een tweede plaats in Overijse heeft hij genoeg .
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Het zal gaan tussen Wout en Michael.met het voordeel voor Wout die niet zo snel meer zenuwachtig wordt.
 • freddie van aert

  3 maanden geleden
  go MICHAEL dit is echt iets voor jou
 1. Wie is Sanne Cant, meervoudig wereldkampioene veldrijden die niemand kent: zo verlegen dat ze zelfs geen kampioenenfeest wil
  PREMIUM

  Wie is Sanne Cant: zo verlegen dat ze zelfs geen kampioenen­feest wil

  Meisje dat kwaaier kan kijken dan ze is. Enorm verlegen. Een beetje een halve jongen ook, die niet eens zou weten hoe ze zich moet schminken. Te bang om haar hart open te stellen voor een lief, dat voor een goed begrip mannelijk moet zijn. "Liefdesverdriet is dodelijk voor een topsporter." Verbluffend in wat ze - al bijna 23 jaar - overheeft voor haar sport. Dat is in een notendop de relatief onbekende Kempense Sanne Cant (28), sinds zaterdag voor de derde opeenvolgende keer onze wereldkampioene veldrijden.
 2. Terugkerende Van der Poel stelt orde op zaken in WB-manche Heusden-Zolder: "Eindigen op dertig zeges, dat is een mooi getal"
  Veldrijden

  Terugkeren­de Van der Poel stelt orde op zaken in WB-manche Heus­den-Zol­der: "Eindigen op dertig zeges, dat is een mooi getal"

  Dit weekend nog last van een stevige verkoudheid, drie dagen later in een rechtstreeks duel de grote concurrent het nakijken geven. Dát is het fenomeen Mathieu van der Poel. De Nederlander nam in de vierde ronde van de wereldbekermanche in Heusden-Zolder de maat van Wout van Aert en keek niet meer achterom. De wereldkampioen moest zich tevreden stellen met een derde plek, nadat Laurens Sweeck nog een knap inhaalmanoeuvre uit zijn trappers schudde.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april