Eli Iserbyt wint in Overijse.
Volledig scherm
Eli Iserbyt wint in Overijse. © BELGA

Pauwels Sauzen-Bingoal boven in Overijse na ploegenspel: Iserbyt wint voor Vanthourenhout en Aerts

VeldrijdenEli Iserbyt blijft heersen in de Wereldbeker veldrijden. De leider in het klassement won na een sterk staaltje ploegenspel met Michael Vanthourenhout de Druivencross in Overijse. Toon Aerts werd derde.

14 reacties

 • roger goddeeris

  2 maanden geleden
  Geef mij maar de vrouwencross is veel mooier en vooral sportiever dan de mannen waar gereden wordt om anderen te doen verliezen.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Indien de drie toppers nooit hadden gecrosst , dan gingen Iserbyt en co wel meer supporters gehad hebben . De drie toppers hebben ons te veel verwend en dat moet de rest nu bekopen . Toch chapeau voor Iserbyt en anderen die er ook enorm veel moeten voor doen .
 • guy raeymakers

  3 maanden geleden
  Geef mij maar de vrouwencross die strijden met op vizier.
 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  Het spijtige van de hedendaagse cross van deze periode is dat er maar 2 ploegen zijn met soms Hermans erbij en dat ploegenspel hoort niet in de cross, het is maar een uur cross dus dat mag best man tegen man zonder al dat zielig afgestop op weggetjes waar je vaak niet kunt passeren.
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Het zogenaamde ploegenspel past totaal niet bij de cross omdat je met schijnheilige trucjes iemand serieus kan benadelen. Eli was zeker de sterkste en dus hebben ze dit gedoe bij zijn ploeg niet nodig. Er was al veel minder volk en indien dit gesjoemel zo doorgaat zal het nog minder worden.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.