Eli Iserbyt wint in Overijse.
Volledig scherm
Eli Iserbyt wint in Overijse. © BELGA

Pauwels Sauzen-Bingoal boven in Overijse na ploegenspel: Iserbyt wint voor Vanthourenhout en Aerts

VeldrijdenEli Iserbyt blijft heersen in de Wereldbeker veldrijden. De leider in het klassement won na een sterk staaltje ploegenspel met Michael Vanthourenhout de Druivencross in Overijse. Toon Aerts werd derde.

14 reacties

 • roger goddeeris

  3 maanden geleden
  Geef mij maar de vrouwencross is veel mooier en vooral sportiever dan de mannen waar gereden wordt om anderen te doen verliezen.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Indien de drie toppers nooit hadden gecrosst , dan gingen Iserbyt en co wel meer supporters gehad hebben . De drie toppers hebben ons te veel verwend en dat moet de rest nu bekopen . Toch chapeau voor Iserbyt en anderen die er ook enorm veel moeten voor doen .
 • guy raeymakers

  3 maanden geleden
  Geef mij maar de vrouwencross die strijden met op vizier.
 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  Het spijtige van de hedendaagse cross van deze periode is dat er maar 2 ploegen zijn met soms Hermans erbij en dat ploegenspel hoort niet in de cross, het is maar een uur cross dus dat mag best man tegen man zonder al dat zielig afgestop op weggetjes waar je vaak niet kunt passeren.
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Het zogenaamde ploegenspel past totaal niet bij de cross omdat je met schijnheilige trucjes iemand serieus kan benadelen. Eli was zeker de sterkste en dus hebben ze dit gedoe bij zijn ploeg niet nodig. Er was al veel minder volk en indien dit gesjoemel zo doorgaat zal het nog minder worden.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.