Eli Iserbyt wint in Overijse.
Volledig scherm
Eli Iserbyt wint in Overijse. © BELGA

Pauwels Sauzen-Bingoal boven in Overijse na ploegenspel: Iserbyt wint voor Vanthourenhout en Aerts

VeldrijdenEli Iserbyt blijft heersen in de Wereldbeker veldrijden. De leider in het klassement won na een sterk staaltje ploegenspel met Michael Vanthourenhout de Druivencross in Overijse. Toon Aerts werd derde.

14 reacties

 • roger goddeeris

  3 maanden geleden
  Geef mij maar de vrouwencross is veel mooier en vooral sportiever dan de mannen waar gereden wordt om anderen te doen verliezen.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Indien de drie toppers nooit hadden gecrosst , dan gingen Iserbyt en co wel meer supporters gehad hebben . De drie toppers hebben ons te veel verwend en dat moet de rest nu bekopen . Toch chapeau voor Iserbyt en anderen die er ook enorm veel moeten voor doen .
 • guy raeymakers

  3 maanden geleden
  Geef mij maar de vrouwencross die strijden met op vizier.
 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  Het spijtige van de hedendaagse cross van deze periode is dat er maar 2 ploegen zijn met soms Hermans erbij en dat ploegenspel hoort niet in de cross, het is maar een uur cross dus dat mag best man tegen man zonder al dat zielig afgestop op weggetjes waar je vaak niet kunt passeren.
 • Freddy van Puymbrouck

  3 maanden geleden
  Het zogenaamde ploegenspel past totaal niet bij de cross omdat je met schijnheilige trucjes iemand serieus kan benadelen. Eli was zeker de sterkste en dus hebben ze dit gedoe bij zijn ploeg niet nodig. Er was al veel minder volk en indien dit gesjoemel zo doorgaat zal het nog minder worden.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.