BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Michael Vanthourenhout door zware verkoudheid ook niet aan de start in WB-manche van Koksijde

1 reactie

 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Heeft hij meer tijd om nog wat meer onzin te verkopen in zijn interviews zoals dat hij op het vorig BK had moeten winnen, als het er echt op aan komt is het bijna altijd njet.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Wie is Sanne Cant, meervoudig wereldkampioene veldrijden die niemand kent: zo verlegen dat ze zelfs geen kampioenenfeest wil
  PREMIUM

  Wie is Sanne Cant: zo verlegen dat ze zelfs geen kampioenen­feest wil

  Meisje dat kwaaier kan kijken dan ze is. Enorm verlegen. Een beetje een halve jongen ook, die niet eens zou weten hoe ze zich moet schminken. Te bang om haar hart open te stellen voor een lief, dat voor een goed begrip mannelijk moet zijn. "Liefdesverdriet is dodelijk voor een topsporter." Verbluffend in wat ze - al bijna 23 jaar - overheeft voor haar sport. Dat is in een notendop de relatief onbekende Kempense Sanne Cant (28), sinds zaterdag voor de derde opeenvolgende keer onze wereldkampioene veldrijden.