BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mathieu van der Poel klaar voor rentree: "Hij kon van geen betere plek dromen om te herbeginnen"

VeldrijdenMathieu van der Poel (22) is er klaar voor. De laatste sporen van zijn ziekte hangen nog in zijn lijf, maar bij Beobank-Corendon geloven ze dat hij zijn kansen zo meteen normaal zal kunnen verdedigen.

6 reacties

 • Roger Deprez

  5 jaar geleden
  Normaal heeft een sportman in het jaar hoogte en laagte omdat het lichaam telkens moet herstellen, iemand die geen hoogte en laagte heeft is een uitzondering en verdacht.
 • Dirk Zwartenbriek

  5 jaar geleden
  Ga maar vlug douche want morgen weer ziek en de organisatoren weer geen top renners aan de start wat ze moeten beloven voor volk te krijgen en wout 2kg spiermassa kwijt geraken en vet percentage hetzelfde gebleven is een bewijs van niet verzorgen eet pasta ipv rijst jullie zijn het veldrijden echt kapot aan het maken dus stap snel over naar de weg aub
 • guy vermeulen

  5 jaar geleden
  mankeerde niks,kan niet tegen zijn verlies! zo zijn de meeste sporters.
 • Gerardus de lange

  5 jaar geleden
  Dan is hij nog een beetje ziekjes, wat een prestatie, en Mathieu de mensen die jou niet geloven SO WHAT, nee 2,5 kilo spiermassa kwijt spelen op drie weken!!!!!!!!!!!
 • Gerardus de lange

  5 jaar geleden
  Weer geen goede ver
 1. Sven Nys en veldritwereld luiden alarmbel: “Wat nu gebeurt, is op lange termijn de dood van onze sport”
  Veldrijden

  Sven Nys en veldritwe­reld luiden alarmbel: “Wat nu gebeurt, is op lange termijn de dood van onze sport”

  Ophef in de veldritwereld. De vernieuwde Wereldbeker, waarin vanaf volgend seizoen zestien wedstrijden worden afgewerkt, krijgt de wind van voren. Na afloop van de cross in Bern gisteren trok de plaatselijke organisatie aan de alarmbel wegens de grote onduidelijkheid over de toekomst. “De UCI beloofde ons vorig jaar dat in de zomer alles duidelijk zou zijn. We zijn al in oktober en we weten niets.” Ook Sven Nys klaagt het probleem aan. “Wat er nu gebeurt, is op lange termijn de dood van onze sport.”
 1. Van Aert showt zijn klassieke regenboogtrui met persoonlijke touch na contractbreuk en doorbreekt stilzwijgen
  Veldrijden

  Van Aert showt zijn klassieke regenboog­trui met persoonlij­ke touch

  Zelf had Wout van Aert er eerder deze week nog het raden naar hoe zijn regenboogtrui er zou uitzien nadat hij zijn contract verbrak bij Sniper Cycling. Gisteren heeft de drievoudige wereldkampioen zijn outfit een eerste keer aangetrokken. In het Amerikaanse Waterloo, waar vandaag de eerste wereldbekermanche wordt gereden, begon Van Aert aan zijn verkenning in zijn nieuwe trui. Uiteraard zonder sponsors, maar de veldrijder liet wel zijn initialen 'WVA' op de voor- en achterkant van zijn wereldkampioenentrui bedrukken.