Mathieu van der Poel zegevierde vorig jaar in Ruddervoorde.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel zegevierde vorig jaar in Ruddervoorde. © Photo News

Geen publiek in Superprestige in Ruddervoorde, Sven Nys blij dat cross doorgaat: "Geef ons de kans om te overleven”

VeldrijdenHet is een uitgemaakte zaak: de Superprestige in Ruddervoorde op 24 oktober wordt gereden zonder publiek. Dat bevestigde Thomas Van den Spiegel, CEO van Flanders Classics, en Wim Pyfferoen, voorzitter van het organisatiecomité: “Het is onbegonnen werk om duizenden supporters in vakken en bubbels van vijf in te delen.”

 1. Terugkerende Van der Poel stelt orde op zaken in WB-manche Heusden-Zolder: "Eindigen op dertig zeges, dat is een mooi getal"
  Veldrijden

  Terugkeren­de Van der Poel stelt orde op zaken in WB-manche Heus­den-Zol­der: "Eindigen op dertig zeges, dat is een mooi getal"

  Dit weekend nog last van een stevige verkoudheid, drie dagen later in een rechtstreeks duel de grote concurrent het nakijken geven. Dát is het fenomeen Mathieu van der Poel. De Nederlander nam in de vierde ronde van de wereldbekermanche in Heusden-Zolder de maat van Wout van Aert en keek niet meer achterom. De wereldkampioen moest zich tevreden stellen met een derde plek, nadat Laurens Sweeck nog een knap inhaalmanoeuvre uit zijn trappers schudde.
 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag

 2. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"